Bergentheim – Sportlaan 11

€545000,00

In het kort

Koopprijs
€ 545.000,- k.k.
Status
Beschikbaar
Bouwjaar
2022
Soorten
geen garage
Perceel oppervlakte
2.525 m2

Eigenschappen

Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2

Op een bosperceel, aan een klein meertje, in Bergentheim staat een Corten-stalen huis, ontworpen en ontwikkeld door GetAway Projects (www.getawayprojectsdotcom)
Een bijzonder en duurzaam huis op palen met prachtig zicht op het water.
Een fantastische locatie om heerlijk te recreëren en tot rust te komen in elk jaargetijde.

De bijzondere woning is splitlevel (3 niveaus). Het laagste punt begint bij de slaapkamer & badkamer, 2 treden hoger is de open keuken met eettafel en weer 2 treden hoger, op het hoogste punt bevindt zich de zithoek met 360graden-haard. Tussen keuken en slaapkamer is een doorgang naar de 2e slaapkamer met stapelbed en naar de de installatieruimte.

Het huis is open-plan, alleen de slaapkamer met stapelbed en de douche/wc hebben schuifdeuren. De hoogteverschillen en meubelstukken met ingebouwde plantenbakken zorgen voor privacy en een ruimtelijk gevoel.
Het huis is aan aan de voorzijde helemaal voorzien van glas en schuifpuien waardoor alle ruimtes prachtig zicht hebben op het bos en het meer. Voor het huis is een groot verhoogd houten dek gerealiseerd met ligbed, buitentafel en bbq. Heerlijk gewoon!

Bij aankomst parkeer je je auto op je eigen oprit en vervolgens brengt een trekvlot je over het (eigen) water naar je huis. Via een stalen trap kom je op het grote houten dek en vervolgens loop je via de keuken het huis binnen.
* oppervlakte huis ca. 81 m2, oppervlakte dekken ca. 55m2
* oppervlakte perceel is 2.525m2 grond, toegangs-oprit en een gedeelte van het meertje
* complete keuken met vaatwasser (Miele), oven (AEG), koel/vriescombinatie (Siemens), Sjostrand koffiemachine
* badkamer met dubbele douche, een wasmachine en droger van Bosch
* een verhoogde zithoek met beamer en een hangende 360º houtkachel van Bordelet
* het huisje heeft een vrijstaand 2-persoons bed van 1.80 x 2.10m en een stapelbed met 2 1-persoons bedden met
matrassen van 0.90 x 2.10m.
* wifi via glasvezel

Extra bijzonderheid!!
* Momenteel is er een gemeentelijke procedure gaande om de bungalows op deze locatie een permanente woonbestemming te geven! Het college van B&W heeft reeds ingestemd naar het schijnt. Dat zou uw investering dubbel en dwars terugverdienen. Het is nog niet rond en voor informatie hieromtrent verwijzen wij naar de gemeente Hardenberg. Let wel: wij geven geen enkele garantie over het doorgaan van deze bestemmingswijziging. De gemeente gedoogt al jaren permanente bewoning (inschrijving bij de gemeente is mogelijk)

Het luxe huis is aan de buitenkant bekleed met Cortenstaal en in de afgelopen maanden prachtig rood gekleurd. De kozijnen zijn van onbehandeld Afrormosia hout. Het huis is van binnen afgetimmerd met Ayous, een thermisch gemodificeerde houtsoort.
Het verwarmingsysyteem met warmtepompen van Daikin zorgen voor verwarming/koeling (COP 4,6). Warm water gaat via een elektrische geiser (voldoende capaciteit voor de 2 douches tegelijk). Het huis heeft een eigen afvalwatersysteem. De wanden en dak zijn zeer goed geïsoleerd hebben een RC-waarde van 7.3.

Foto's

Hoofdfoto

Foto

Foto 2

Foto 3

Foto 4

Foto 5

Foto 6

Foto 7

Foto 8

Foto 9

Foto 10

Foto 11

Foto 12

Foto 13

Foto 14

Foto 15

Foto 16

Foto 17

Foto 18

Foto 19

Foto 20

Foto 21

Foto 22

Foto 23

Foto 24

Foto 25

Foto 26

Foto 27

Foto 28

Foto 29

Foto 30

Foto 31

Foto 32

Foto 33

Foto 34

Foto 35

Foto 36

Foto 37

Foto 38

Foto 39

Foto 40

Foto 41


Plattegronden


In de buurt