Bel ons: 0546 - 56 57 58

Een nieuwe woning kopen?

Een huis kopen? Neem Moerman Makelaars mee!

Een stap de toekomst in, een echtscheiding of een gezinsuitbreiding. Het zijn allemaal redenen voor het kopen van een nieuwe woning. En het kopen van een woning is een hele onderneming. Voor veel mensen is een huis kopen één van de belangrijkste aankopen die zij in hun leven doen. Dan is het niet meer dan vanzelfsprekend dat de nieuwe woning zoveel mogelijk bij de wensen en mogelijkheden moet aansluiten. Het gaat niet alleen om de prijs, de locatie of het onderhoud, maar ook om hoe het huis aanvoelt en hoe de buurt is. Allemaal factoren die voor jou als woningzoeker belangrijk zijn. Maar, waar moet je precies op letten? Wat zijn de valkuilen? Hoe zit dat juridisch en wat zijn de financiële aspecten?

Moerman Makelaars zorgt er voor

dat jij straks daadwerkelijk thuis komt.

De medewerkers van Moerman Makelaars zijn specialisten in het begeleiden van de aankoop van jouw nieuwe thuis. Wij kennen de markt, wij kunnen kosten besparen en wij kunnen met raad en vooral daad terzijde staan. Ook na de aankoop kun je bij Moerman Makelaars terecht. Al met al voldoende voordelen om een gedegen specialist in de hand te nemen. Met adviezen die staan als een huis.

Kijken met andere ogen

Heb jij het ideale huis gevonden? Vanzelfsprekend zul je kijken of de woning aan jouw wensen voldoet. En terwijl je wellicht de kamers in gedachten al een beetje aan het inrichten bent, bekijken wij de woning met heel andere ogen. Zo zullen wij met name letten op het onderhoud van de woning en op gebreken. Maar ook naar de aankoopprijs, de buurt en alle andere factoren die belangrijk voor jou zijn.

Onderhandelen met verstand

De prijs van een woning is afhankelijk van een groot aantal uiteenlopende factoren. Als beëdigd makelaar/taxateur o.g. heeft Moerman Makelaars veel ervaring met het bepalen van de juiste prijs. Wij zullen dan ook een objectief en vooral persoonlijk advies geven. Ook beheersen wij het spel van onderhandelen van A tot Z. Overweeg je om een serieus bod uit te brengen, dan start Moerman Makelaars namens jou de onderhandelingen. En daar komt heel wat meer bij kijken dan alleen slechts het noemen van een prijs. Zo is het bijvoorbeeld verstandig om een bod te voorzien van een ontbindende voorwaarde ingeval jij de financiering niet rond krijgt.

De koopakte

Heeft de verkoper het bod, met de eventueel daaraan gekoppelde voorwaarden, geaccepteerd? GEFELICITEERD! Dan ben jij de koper. Je ontvangt dan een koopakte van de verkopende makelaar. Wij zullen uiteraard deze koopakte zorgvuldig controleren zodat wij zeker weten dat hetgeen dat jij koopt helemaal juist is. Daarbij wordt onder andere gekeken of de koopsom, de leveringsdatum, de ontbindende voorwaarde en de eventuele lijst van zaken correct zijn weergegeven. Vervolgens tekenen alle betrokkenen de koopakte en gaat deze naar de notaris. Zo kun jij comfortabel jouw nieuwe thuis kopen.

De voordelen van uw aankopende NVM-makelaar:

Als je een huis koopt, ontmoet je in de regel de makelaar van de verkopende partij. Die is er niet om jouw belangen te behartigen, maar om de verkoper te adviseren. Overweeg jij de aankoop van een nieuw huis? Neem dan jouw eigen makelaar mee. Voor alle zekerheid!

* Zorgvuldige begeleiding bij bezichtiging
* Alle juridische zaken worden voor geregeld
* Professionele onderhandeling over de prijs
* Ook na de levering kun je met vragen bij jouw makelaar terecht
* Alle diensten onder één dak, aan-/verkoop, hypotheken, verzekeringen
* Ervaring, kennis en kunde dankzij continu bijscholing en cursussen

 

Wil jij een betrouwbare makelaar die jou helpt met de verkoop van jouw woning, maar ook de financiering van de nieuwe woning regelt en je helpt met de verzekeringen?