Bel ons: 0546 - 56 57 58

Jouw woning verkopen?

Jouw huis verkopen doe je met Moerman Makelaars

Een woning verkopen is iets bijzonders. Wellicht is het jouw eerste huis en zoek je een nieuw huis voor bijvoorbeeld gezinsuitbreiding. Of wellicht wil je juist wel kleiner gaan wonen. Wat de reden ook is, ongetwijfeld zitten er veel herinneringen in jouw huis. Jouw woning verkopen doe je maar 1 of 2 keer in je leven. Daarom moet de verkoop van jouw woning comfortabel en optimaal verlopen. Dat vereist specialisme en aandacht.

Moerman Makelaars is zich er van bewust dat het verkopen van jouw woning kennis, ervaring en persoonlijke aandacht vereist. Maar wij gaan verder. Wij vinden dat wij jouw woning snel moeten verkopen met het beste rendement. Niet alleen de hoogte van de verkoopprijs is belangrijk, ook de verkooptijd en vooral de beleving van jouw huis is belangrijk. Wij zijn gespecialiseerd in het overbrengen van jouw woongenot op geïnteresseerden. De nieuwe koper moet zich net zo zo thuis voelen in jouw huis als dat jij deed. Alleen dan koopt hij of zij jouw woning.

Moerman Makelaars verkoopt al ruim 25 jaar woningen in

Vriezenveen, Vroomshoop, Almelo, Westerhaar en regio Twenterand

 

Met deze 25 jaar ervaring voelen wij als geen ander aan wanneer en hoe de aantrekkelijkheid van een woonhuis onder de aandacht van een belangstellende gebracht moet worden. Diezelfde ervaring zorgt ook voor de juiste onderhandelingsvaardigheden. Als gevolg hiervan zijn onze verkoopresultaten hoger dan gemiddeld en is onze verkooptijd beduidend korter dan gemiddeld.

Natuurlijk zijn wij een NVM-makelaar. Alleen een NVM makelaar kan jouw woning optimaal presenteren op het belangrijkste platform: FUNDA.nl. Met alle gewenste foto’s, kenmerken en omschrijvingen. Daarnaast zorgt ons NVM certificaat voor zekerheden voor jou als verkopende partij. U wilt toch dat uw woning eruit springt? NVM-makelaar dus.

Moerman Makelaars bestaat al 25 jaar, maar is een uiterst moderne makelaar. Wij gaan net iets verder en maken gebruik van alle moderne tools, zoals 3D-plattegronden, filmpjes en social media voor het verkopen van jouw woning. Maar naast Funda.nl en social media doen wij nog veel meer. Immers, ons doel is om jouw woning voor de juiste prijs, op korte termijn te verkopen aan de beste koper. Wij willen samen graag een goede nieuwe eigenaar voor jouw thuis vinden. Actieve benadering van je potentiële kopers vinden wij belangrijk.

Moerman Makelaars is de juiste keus

Benieuwd wat wij voor jou doen om jouw huis te verkopen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op en wij vertellen graag wat wij voor jou kunnen betekenen.

Wil jij een betrouwbare makelaar die jou helpt met de verkoop van jouw woning, maar ook de financiering van de nieuwe woning regelt en je helpt met de verzekeringen?