Bel ons: 0546 - 56 57 58

Jouw verzekering voordelig regelen?

Verzekeringen

Er komt veel kijken bij het kopen van een woning. Niet alleen de financiering, belasting enzovoort, maar jouw nieuwe thuis moet ook goed verzekerd worden. Immers, de oude polis is voor een hele andere situatie opgesteld. En misschien zijn er nog wel meer ontwikkelingen gaande waar rekening mee gehouden moet worden. Tijden veranderen, dus tijd voor een complete herevaluatie van jouw verzekeringen.

Moerman Makelaars is onafhankelijk en kritisch

Wij beginnen altijd eerst met het bepalen van jouw wensen en toekomstbeeld. Verzekeringen sluiten we niet af voor nu, maar juist voor de momenten dat het even niet gaat zoals jij wilt. Daarom is onafhankelijkheid en vooral een kritische blik belangrijk. Wij werken als onafhankelijk adviseur met diverse maatschappijen, waar jij met een gerust hart jouw risico’s kunt onderbrengen.

Jouw eigendommen moeten natuurlijk goed verzekerd zijn

Jouw woning, persoonlijke spullen, de ongelukjes van de kinderen, en nog vele andere zaken. De een wil meer verzekeren dan de ander, maar over een ding is iedereen het eens: wat je ook verzekerd, bij schade moet er voldoende dekking zijn, een snelle uitkering en tot die tijd moet de premie niet te hoog zijn.

Moerman Makelaars kan de risico’s afzonderlijk afdekken, maar ook kunnen wij verzekeringen in 1 of meerdere pakketten samenstellen tegen extra gunstige tarieven! Wij kunnen garanties bieden tegen onderverzekering zodat jij jou nooit meer zorgen hoeft te maken over de vraag of je wel voldoende bent verzekerd! En dit alles doen wij uiteraard tegen de meest gunstige premies. En als er dan een keer schade is dan doen wij al het mogelijke om de schade snel en correct af te handelen.

Wij werken voor jou en niet voor de verzekeringsmaatschappij!

Meer weten? Vraag dan om meer informatie door een e-mail te sturen naar info@moerman-makelaars.nl, of vul het formulier in!

 

footer_logos

Wil jij een betrouwbare makelaar die jou helpt met de verkoop van jouw woning, maar ook de financiering van de nieuwe woning regelt en je helpt met de verzekeringen?