De medewerkers van Moerman Makelaars

Onze vakbekwame medewerkers staan graag voor u klaar voor advies over makelaardij, taxaties, hypotheken of verzekeringen.

Bart

Al 25 jaar een gedreven makelaar in de regio. Hij is van alle markten thuis en weet dan ook alles van woningen, hypotheken, verzekeringen, bouwkunde en ga zo maar door. Hierdoor kan hij iedereen perfect van dienst zijn. Of je nu een verkoper of een woningzoekende bent.
Regelmatige studies en cursussen houden zijn kennis actueel. Hij neemt je bij de hand en gaat door totdat je helemaal tevreden ontzorgd bent. Voor vragen is hij 24/7 bereikbaar. Hij staat in de startblokken om je van dienst te zijn.
Originaliteit, oplossingsgericht, duidelijkheid en humor zijn zo maar wat trefwoorden die bij hem passen.

Harriët

De spil in ons administratief systeem. Zij werkt al decennia voor Moerman Makelaars BV en is voor vele zaken uw eerste aanspreekpunt. Daarnaast houdt ze zich bezig met het inplannen van afspraken, opstellen van overeenkomsten, maken van de woningpresentaties, beheer social media en nog veel meer. Haar gedrevenheid, accuratesse en inzet zorgen er voor dat alles op rolletjes loopt.

Anja

Anja zorgt voor de administratie die bij een onderneming hoort. Hierdoor kunnen Bart en Harriët zich bezig houden met de klanten. Daarnaast houdt ze zich ook bezig met ons interieur. Waar nodig springt ze bij en dat kan ze ook want ze kent het bedrijf “Moerman Makelaars” als geen ander.